5.10.07

Iz crne kutije

Anoniman "jednostavni oblik" s Greibachina oblika odlično odražava crnu kutiju u koju sam strpan posljednja dva tjedna (puštaju me nakratko da vidim ženu i djecu). Objašnjenja: FER ~ FFZG.hr; Mornar ~ Jurković (tj. dekan odnosnog fakulteta). Tko ne razumije ostalo, sretan je jer nije bio izložen "usklađivanju s Bolonjskim procesom":


(...) ferovcu treba krv jer mora na operaciju i dođe na prezentaciju "odabira krvnih grupa" u Mornarovu banku krvi. Mornar 2 sata govori o tome kako je njegova banka krvi najbolja od najboljih, ali ne objasni ferovcu koji je njegova krvna grupa. Ferovac ode na operaciju i budući da nije bilo 0 krvne grupe odabere jednu na sreću i umre.

Bologna forest

(Do Greibachinih pričica me dovela Callirrhoe, na čemu joj hvala. Bolonjska šuma: ghedo.)

2 komentara:

Anonimno kaže...

Malo sim, malo tam i Hop! evo Stonesa. hv. gracias, za put do Stonesa. Ostalo u crnu kutiju. Have a Nice day!

Anonimno kaže...

Muchas gracias. Ipak mislim da je oblik bolonjskog procesa sličniji obliku izlivenog bolonjskog umaka "Barilla" na pizzu "Frutti di mare". Ili na meksičku fajitu s piletinom od pileta koje je prešlo cestu. Trebalo bi pitati i gđu Polić-Bobić, koja kao dvoglava kometa u cik-cak putanji leti oko uigranog tandema Mornar-Jurković (crna rupa - supernova)i staloženo objašnjava smisao tog kozmičkog procesa prelaska u društvo znanja.